Dečak biciklom izleteo pred auto

Šestogodišnji dečak iz ivanjičkog naselja Crnjevo zadobio je povrede glave u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na raskrsnici Druge proleterske i Moravske ulice.

nesreća-2 Dečak biciklom izleteo pred auto

Dečak je iz sporedne ulice izašao biciklom tačno pred jugo, čiji vozač, zbog nepreglednosti usled nepropisno parkiranih vozila, nije stigao ranije da reaguje. Na licu mesta zatekle su se komšije, koje su dečaku odmah pružile pomoć, a prema rečima Ace Vujovića, iako je scena delovala stravično, dečak je bio svestan. Kako nezvanično saznajemo dečak je, nakon ukazane prve pomoći u Ivanjici, prebačen u čačansku bolnicu i stanje mu je stabilno.

nesreća- Dečak biciklom izleteo pred auto

Nadležne institucije apeluju na bicikliste da budu oprezniji i poštuju saobraćajne znake, kao i na vozače da u automobile sedaju odmorni, pogotovo po visokim temperaturama, kada je niži nivo koncetracije.

 

You may also like...

4 Responses

  1. Pera kaže:

    Kaznjavajte ove sto parkiraju biće za sve bezbednije …

  2. Ja kaže:

    Policija treba da kaznjava za parkiranje po Crnjevu jer od Crnjevskog mosta do luga ima 100 parkiranih auta na trotoaru

  3. Miloš kaže:

    Odlično, volim kad nadležne institucije apeluju na nekoga. Evo, ja apelujem na nadležne institucije da apeluju na sopstvenu savest i počnu da rade posao za koji ih plaćaju roditelji ovog deteta, između ostalih. Recimo, da kažnjavaju vlasnike nepropisno parkiranih automobila pre nego što dođe do situacije u kojoj apeluju na žrtve da budu opreznije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *