Raspisan konkurs za prijem 70 mališana u PU”Bajka”

Predškolska ustanova „Bajka“ Ivanjica raspisala je oglas za prijem dece za radnu 2019/2020. godinu.

Konkurs će trajati od  06.-17.maja 2019. godine, a broj dece po vaspitnim grupama je ograničen i uslovljen normativom.

IL-prijem-u-vrtic Raspisan konkurs za prijem 70 mališana u PU''Bajka''

Konkursna dokumentacija predaje se Komisiji za prijem dece u objektu „Đurđevak“ (u kancelariji logopeda), dok je radno vreme Komisije za prijem dece za vreme trajanja konkursa od 08,00 do 16,00 časova svakog radnog dana. Sve informacije o konkursu možete pronaći na oglasnim tablama objekata Ustanove („Đurđevak“, „Zvončica“ i „Pahuljica“) i na internet stranici Ustanove: www.vrtic-ivanjica.co.rs.

Nakon isteka konkursa, prijave i dopune konkursne dokumentacije se neće primati.

Na oglas se mogu javiti  roditelji koji prvi put konkurišu za smeštaj deteta u Ustanovu, kao i roditelji koji su već podnosili zahtev Ustanovi za prijem deteta.

U sva tri objekta kapacitet za prijem dece jeste ukupno 70 u svim grupama, a dosadašnja iskustva govore da svake godine Ustanova dobije oko 250 prijava za prijem mališana.

IL-vrtic-crnjevo-krov Raspisan konkurs za prijem 70 mališana u PU''Bajka''

Prema najava nadležnih novi vrtić u Crnjevu će, ukoliko sve bude teklo po planu, biti gotov do septembra, kada bi nakon tehničkog prijema deca mogla da krenu u vrtić. Otvaranjem novog vrtića, koji će biti u mogućnosti da primi 120 mališana, znatno će se smanjiti lista čekanja, dok će Konkurs za prijem biti naknadno raspisan.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *