U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija

U Ivanjici je danas otvorena kancelarija Zdrave Srbije. Tim povodom upriličena je  konferencija za novinare na kojoj je govorio predsdenik ove političke partije Milan Stamatović.

  • IL-zdrava-srbija-ivanjica U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija„Zbog velikog interesovanja građana Ivanjice odlučili smo da ovde otvorimo desetu po redu kancelariju Zdrave Srbije. Nadam se da ćemo u Zlatiborskom, Moravičkom i Raškom okrugu uspeti da napravimo dobar rezultat, što i jeste cilj naše partije. U narednom periodu ćemo se truditi da pokrijemo ova tri okruga sa našim kancelarijama, kako bismo zatim počeli formiranje opštinskih odbora“, rekao je Stamatović.

Stamatović je rekao da model uspešnog razvoja Čajetine i Zlatibora, koji pripada ovoj opštini, gotovo u celosti može da se primeni i na sve druge opštine u Srbiji, ako ima volje. To se, kako je rekao, odnosi i na Ivanjicu u kojoj se uz domaćinsko poslovanje i vlast bez lidera može pristojno živeti od sopstvenih resursa. Ivanjica osnovne preduslove za to ima, a to su prirodna bogatstva i ljudski resursi.

IL-zdrava-srbija-ivanjica2 U Ivanjici otvorena kancelarija stranke Zdrava Srbija

Na novinarsko pitanje, da li je tačno da je iznajmljeni prostor za potrebe Zdrave Srbije u Ivanjici otkazan u poslednjem trenutku, Stamatović je odgovorio potvrdno, rekavši da ne može da veruje da je vlasnik objekta iznad Turističke organizacije opštine Ivanjica, po njegovim rečima, pod pritiskom otkazao ugovoreni zakup stana.

  • To je zastrašivanje, plašenje i ucena naroda. Nije onda čudo što se okupljaju na ulicama i sve će ih više biti u vremenu koje dolazi. Ako neko misli da može da zabrani izdavanje u zakup privatnog stana za stranačke prostorije, onda se grdno vara. To je put bez povratka“, rekao je Stamatović.

Privremene stranačke prostorije Zdrave Srbije biće u ulici Milinka Kušića na broju 23.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *