Ovako je bilo na otvaranju Salona tehnike ”SPEKTAR” na Senjaku (VIDEO)

Jutros, još pre 9 časova, reka ljudi slila se na Senjak, gde je i zvanično otvoren najveći salon tehnike ”Spektar” u zapadnoj Srbiji!

IL-spektar-salon-open Ovako je bilo na otvaranju Salona tehnike ''SPEKTAR'' na Senjaku (VIDEO)

Brojni sugrađani, ali i posetioci iz okolnih mesta požurili su u novu Spektar prodavnicu, kako bi među prvima pazarili kućne aparate po specijalno sniženim cenama od 20%.

Parking ispred novootvorene radnje u potpunosti je bio zakrčen automobilima, a najuporniji na red za kasu čekali su i po pola sata. One najvrednije obradovali su sjajni pokloni u vidu malih kućnih uređaja.

Na preko 500 m2 površine, u potpuno savremeno osmišljenom prostoru, izloženo je preko 1000 artikala, 50 najpoznatijih domaćih i stranih brendova! Uslužni prodavci nudili su izuzetno primamljive popuste,koji važe i za gotovinsko, i za odloženo plaćanje na rate ili čekove.

Opšta pomama za novim mestom za kupovinu nejenjava, a kupci se samo smenjuju. Oni koje smo sreli ispred prodavnice, nose ogromne kese i tvrde da su zadovoljni ponudom. Čini se da je bilo po nešto zasvačiji džep.

IL-spektar-salon-open2 Ovako je bilo na otvaranju Salona tehnike ''SPEKTAR'' na Senjaku (VIDEO)

Pazarilo se sve, počevši od kuhinjskih aparata, poput miksera, seckalica, blendera i sokovnika, preko frižidera, zamrzivača, usisivača, pegli, šporeta, veš mašina… Velika navala vladala je za pojedinim artiklima, među kojima su se izdvojili:

  1. Kombinovani Vox frižider KK3300
  2. Gorenje usisivač VC1615G
  3. Televizor Stella S32D42 LED, 32”(81 cm), HD Ready, T2
  4. Šporet na čvrsto gorivo Alfa Plam Term 55, Beli
  5. Mašina za pranje veša Gorenje WP6YS3

(Na sajtu spektar.rs nisu prikazane snižene cene, već se popust od 20% obračunava na kasi u salonu na Senjaku)

IL-spektar-salon-open3 Ovako je bilo na otvaranju Salona tehnike ''SPEKTAR'' na Senjaku (VIDEO)

Osim kupaca, novi Salon tehnike posetili su i direktori firmi Alfa Plam, Gorenje i MBS, kao i predstavništvo drugih naj poznatijih domaćih i stranih brendova sa kojima Spektar već godinama sarađuje.

Zaposleni u Spektru veruju da će se dobra poseta nastaviti i tokom celog dana, kao i naredna dva, sve dok traju akcijska sniženja. Zato, ukoliko već niste, ne propustite priliku da po se po povoljnim cenama opskrbite kvalitetnim kućnim aparatima, i stare i dotrajale zamenite novim.

infoliga-tekst-glavna Ovako je bilo na otvaranju Salona tehnike ''SPEKTAR'' na Senjaku (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *