Počinje raspodela besplatnog djubriva

Opština Ivanjica obaveštava poljoprivrednike iz mesnih zajednica: Ivanjica, Bukovica, Prilike, Međurečje i Lisa, koji su podneli zahtev zabespovratnu isporuku mineralnog đubriva KAN 27%N u opštini Ivanjica i Asocijaciji „Malinari Srbije“, a nisu preuzeli đubrivo u prvom krugu raspodele,da raspodela mineralnog đubriva počinje 12.decembra 2018. godine, i trajaće do 28. decembra 2018. godine. Raspodela će se vršiti u magacinu bivšeg diskonta pića„MERKUR DRINKS“ na Senjaku – preko puta tehničkog pregleda „TROGLAV“, radnimdanom, od 10 do 15 časova.

IL-djubrivo-besplatno-kan Počinje raspodela besplatnog djubriva

Dana 19. i 20. decembra 2018. godine zbog Nikoljdana raspodela će se vršiti od 10 do 13 časova.

Količina za raspodelu je ista kao i u prvom krugu i iznosi 300 kg/ha, za najviše jedan hektar prijavljene površine pod voćem.

Na raspodelu obavezno poneti ličnu kartu, broj registrovanog poljoprivrednog gazdinstva, i obezbediti lice za utovar sopstvene količine dodeljenog đubriva.

Za ostale mesne zajednice raspodela đubriva će se vršiti po istim parametrima, a spiskovi i vreme isporuke biće naknadno objavljeni.

Sve dodatne informacije u vezi podele mineralnog đubriva mogu se dobiti u Opštinskoj upravi – kancelarija broj 17 (telefon 032/515-0326) od 07:30 do 15:30.

IL-logo-opstina-ivanjica Počinje raspodela besplatnog djubriva

Opština Ivanjica apeluje na nosioce poljoprivrednih gazdinstava da se uredno odazovu na poziv i na taj način ubrzaju raspodelu dodeljenog đubriva.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *