Pronađena obezglavljena žena u šumi kod Guče – Da li je to Snežana?

U dragačevskom selu Veles šumar je za vikend pronašao kostur bez glave i nogu. Sudeći po odeći verovatno je reč o ženskoj osobi a kao je u neposrednoj blizini bio mobilni, telefon, garderoba i torba, sumnja se da je reč o Snežani Miletić (59) koja je nestala 5. septembra prošle godine.

IL-snezana-nestala-guca Pronađena obezglavljena žena u šumi kod Guče - Da li je to Snežana?

InfoLIGA  je pisala o slučaju nestale žene iz Guče. Kako su našoj redakciji tada rekle Snežanine komšije i rođaci ona je e tog kobnog utorka bila u svojoj kući u Guči kada je došao komšija iz sela i pozvao je da krene sa njim jer joj neki ljudi seku šumu. Ćerka Mila potvrdila je da se Snežana pri povratku iz šume čula sa strinom i da su razgovarale sve dok nije stigla do kuće njenih roditelja. Od tog trenutka gubio joj se svaki trag.

Šta se zapravo dogodilo sa ženom koja je krenula da proveri ko bez dozvole seče njenu šumu godinu i duže niko nije uspeo da sazna. U više navrata pretražen je kompletan teren kojim se kretala, ali bez uspeha.

Ćerka Mila ukazivala je u više navrata da je možda reč o otmici jer ništa drugo nije se nametalo kao logično objašnjenje. Nije bila zadovoljna  tokom istrage koja je, po njenim rečima, tapkala u mestu.

U Tužilaštvu u Čačku kažu da ne mogu da potvrde da li se radi o nesrećnoj Snežani Miletić dok ne bude bila završena obdukcija., prenele su Novosti.

– Tačno je da su pronađeni ostaci ljudskog skeleta , ali ko je to još treba da se utvrdi, kao i to pod kojim je okolnostima nastupila smrt, odnosno da li je bila nasilna. Treba da se uradi i DNK analiza, a za nju treba neko vreme. Tek tada moći ćemo da kažemo o kome se tačno radi – rekao je Ivan Zarić, Viši javni tužilac u Čačku.

You may also like...

2 Responses

  1. Verna čitateljka kaže:

    Pokušavam da shvatim, ali ne ide mi…Kao da čitam neku neverovatnu priču iz krimi romana. Da li je moguće da se ovakve stvari događaju. Šta je sa nama? Svaki dan neka crna hronika, preplavile nas grozne vesti. Nekada nemam snage ni da čitam šta se sve događa. Prosto upadnem u bedak, gde živomo, sa kim živimo, jesmo li zveri ili ljudi? Kakvu budućnost vidimo za generacije koje dolaze u svetu svakodnevnog sivila. Pročitah onu priču za direktora Uča, pa mi se vrati vera i nada u ljude. Prosto mi ulepšala dan. A onda ovo!!! Strašno, da strašnije ne može biti. Nije normalno, plašim se …

  2. Milka kaže:

    Užas. Tuga! Saučešće porodici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *