Davidoviću peti mandat?

Na konkurs za direktora OŠ ‘’Milinko Kušić’’ javio se samo jedan kandidat, dosadašnji prvi čovek ove vaspitne ustanove, Stevan Davidović.

IL-stevan-davidovic Davidoviću peti mandat?

Kako nalaže procedura prvo su glasali nastavnici zaposleni u ovoj školi, njih 108. Podršku Davidovićevoj kandidaturi dalo je 98 prosvetnih radnika, 8 ih je bilo protiv a dvoje uzdržano. Školski odbor od devet članova,  zasedao je u septembru i jednoglasno podržao Davidovića.

Mandat na mestu direktora OŠ’’ Milinko Kušić’’, Stevanu Davidoviću ističe 24. novembra, očekuje se da će nadležno ministarstvo do tada dati konačnu odluku. Ukoliko ga podrže, Davidoviću će ovo biti peti mandate.

IL-milinko-kusic-skola-direktor Davidoviću peti mandat?

Osnovnu školu ,,Milinko Kušić“ pohadja ukupno 1.050 učenika. U razrednoj nastavi ima 421 učenik, u predmetnoj 496 učenika i u odeljenju za decu sa posebnim potrebama

8 učenika. Izdvojena odeljenja ukupno broje 125 učenika.

You may also like...

23 Responses

 1. Zdenka kaže:

  I sta sad…Da li ce neko da reaguje? Ili nikom nista, on opet direktor. Ne razumem….

 2. Dragan kaže:

  profesore, direktore, sve reči hvale za Vas. Napravili ste čoveka od mene. Hvala Vam

  • Milena kaže:

   Ako je od tebe napravio coveka, znaci da pre toga nisi bio covek.

   NAJGORE JE AKO COVEK TRCI U POGRESNOJ TRCI, A JOS GORE OD TOGA JE AKO U TOJ TRCI POBEDI.

 3. crnjevo kaže:

  Joj Stevane,Stevane…Naivan ko francuska sobarica.

 4. Zoka kaže:

  Ja ne verujem, koliko prasine oko jednog direktora. Aman, pustite čoveka da odradi svoje i ode u penziju, valjao vam je godinama

 5. Škola kaže:

  Baš ste simpatični, a i dobro informisani!

  • Kusican gornji kaže:

   Ako ste iz Skole onda sve ovo znate i jos mnogo toga. Zasto cutite. Zasto se plasite. Pa zar nema niko da sme da konkurise. Cime vas to zaplasio. Sta bi sa parama iz BLAGAJNE.

 6. U nizu gradskih priča koje haraju našim gradom sada je vreme za činječino stanje, da se pogleda u ogledalo I kaže istina u oči. Riba uvek smrdi od glave, a sada krećemo od jedne ribe, sitne ili krupne zaključite sami. U proteklim godinama pojedini tokovi novca svima nisu bili jasni,mada su zakonom jasno definisani, ali se u samom proticanju istog došlo do neke krivine slučajno ili namerno, dešava se……

 7. Mix kaže:

  zasluženo

 8. Dusica kaže:

  Svaka cast Stevo, dusmani mogu samo da te mreze…Svako dobro zelim

  • Nikola kaže:

   Sta od ovoga nije tacno. Sto to nisi napisala (ili napisao). Nisi ti Dusica ti si NEKA OD NJEGOVIH

 9. Predsednice: Zasto postavljati direktora nekoga ko za godinu po sili Zakona mora u penziju. U takvom slucaju sam direktor je po tom istom Zakonu duzan da raspise konkurs 4 meseca pre odlaska u penziju. Postavite za vd direktora nekoga ko ce zavesti red i spreciti javasluk. Bar ce neko drugi zaduziti skolski autobus. Ovako vozi Misko. Samo da u mini bus ugrade rostilj, pa da budu kao u filmu ” Ko to tamo peva “.

 10. veka kaže:

  U skoli M.Kusic je 4 mandat ako dobije,a pronevere ,afere i slicno pa to dovodi do ovakvih radnih mesta.
  Nemoguce je nekakvim zaslugama ma kolike bile doci do pozicje da se kao posten takmicis sa gore navdenim kandidatima u komentarima.

 11. Ja kaže:

  Sta je napred…, pa vas clan je za njega glasao 😀

 12. Opstina kaže:

  Sta bi sa proneverom para. Kako moze da nestane toliko para a da direktor nezna. Da li gleda izvod i stanje na racunu. Gleda a izvuce se. Kako. Zato je mnogima valjo.

 13. Majka kaže:

  Kako ste zataskali aferu sa prepravljanjem ocena u dnevniku. Ima i svedoka i nista. Videcemo do kada to moze

 14. Dušica kaže:

  Jel ovo moguće, direktorima škola kao da je to dedovina;tako se ponaša i direktor škole u Prilikama koji je funkciju preuzeo od oca i ima slični broj od bezbroj i doživotnih mandata;a školski sistem najlošiji u Evropi.

  • Osonica kaže:

   Uco je rekordes sa 26 godina Zalosno. I deda Bozovica je bio direktor skole, da se zna. Ali covek vredi. Radi. Domacin covek. Za razliku od ovog. Kada ode u penziju da mu date jombi. Treba mu. Ima strasnu ekipu. Zbog kafana.

   • Trening dece kaže:

    Bolje je da mu kada ode u penziju date onu metalnu lomatinu koju on zove rampa da bi parkirao auto i njegov pomocnik. To je veliki projekat da direktor sebi i pomocniku napravi dva parking mesta. A mi koji dovozimo decu na treninge, namucismo se i unistismo gume, spreceni da se okrenemo. Doci ce neko pametan i to ukloniti. Pozovam saobracajnog inspektora da nalozi bahatom direktoru da ukloni dve lomatine koje zovu rampe.

 15. Miso kaže:

  E vala da nije valjao ne bi pet puta bio direktor i to jednoglasno…

 16. Aco kaže:

  Dokad on? Dokad da se direktori nasleđuju, pogotovu ovi gotovani, zar niko na konkurs ne sme da se javi…

 17. Centar kaže:

  Sta bi sa parama os sale, koje su prebacene na racun sindikata. Sta bi sa parama koje su nestale iz blagajne. Sta bi sa prijavama, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *