Važna obaveštenja JKP”Ivanjica”

Obaveštavaju se građani da su u obavezi da posude (kante) u kojima odlažu smeće iznesu do kapije dvorišta u danima kada im se iznosi smeće.

bannerPREMIER-g Važna obaveštenja JKP''Ivanjica''

Ova aktivnost građana je predviđena Zakonom o komunalnim delatnostima i Zakonom o upravljanju otpadom kao i odlukom Skupštine opštine Ivanjica. Radnici zaduženi za sakupljanje i odvoženje otpada iz domaćinstava nisu u obavezi da građanima koji ne poštuju ovo obavešte i ovu Skupštinsku odluku uzimaju sakupljeni otpad ako kanta ne bude na adekvatnom mestu.

AKCIJA SAKUPLJANJA KABASTOG OTPADA

 

  • Obaveštavaju se građani opštine Ivanjica koji žive na potezu od Novog mosta kod Javora do Lučke reke i naselja sa desne strane Moravice (Kušićan , Vidik i Crnjevo) da će JKP“Ivanjica“ 28.04.2018.godine sprovesti akciju sakupljanja kabastog otpada . Građani koji žive u navedenim delovima grada a imaju kabasti otpad koji treba biti odstranjen dužni su da isti iznesu do 08 časova ( u subotu 28.04.2018.god.) ispred svojih kapija ili placeva i da po mogućstvu pomognu radnicima JKP“Ivanjica“ pri utovaru kabastog otpada u smećare kada radnici koji će sprovoditi ovu aktivnost naiđu.

Budimo savesni čuvajmo životnu sredinu!

You may also like...

2 Responses

  1. сале kaže:

    Iznosim i pomazem ako mi kupite novu kantu posto ste mi i ovu slomili!!?

  2. Asan kaže:

    Da necete u Duboko da vam odnesemo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *