Gol Mrkaića daje veru Javoru za opstanak u ligi (VIDEO)

Veoma važna pobeda Javora u borbi za opstanak nad ekipom Zemuna. Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Momčilo Mrakić u 59. minutu, što je bilo dovoljno Ivanjičanima da upišu tri boda i održe dva koraka prednosti isped opasne zone.

bannerPREMIER-g Gol Mrkaića daje veru Javoru za opstanak u ligi (VIDEO)

Neizvesna i tvrda utakmica u kojoj su gosti na startu pokazali da žele da igraju, jer njihova pozicija na tabeli nije nimalo slučjna. Ipak Javor Matis prvi trese mrežu, u 37. Minute, ali po oceni sudije iz nedozovoljene pozicije.

IL-javor-zemun-1-0-2 Gol Mrkaića daje veru Javoru za opstanak u ligi (VIDEO)

Dvadesetak minuta kasnije  konačno dolazi do zasluženog vođstva. Dolmagić se odlično ubacio po svojoj strani i dobio loptu. Imao je čistu situaciju ispred sebe, video slobodnog Mrkaića koji svojim sedmim golom u ovoj sezoni donosi više nego željenu pobedu domaće ekipe. Na kraju mora se konstatovati da je pobeda ipak pripala ekipi koja je bila konkretnija i samo zahvaljujići golmanu Ostojiću Zemun je Iavnjicu napustio sa samo jednim golom u mreži.

Javor Matis sledeću utakmicu igra već u sredu u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Meč počinje u 18 časova a podrška publike u ovom komšijskom derbiju, Ivanjičanima je gotovo neophodna.

You may also like...

1 Response

  1. Mkijlop kaže:

    Ljuljaj

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *