Ljubav krunisana novogodišnjim sjajem

Da su novogodišnje noći istinski čarobne i da donose ostvarenje  čak i onih u dubini duše skrivenih želja svedoči topla ljubavna priča Dušice i Darka koji su u 2018. godinu zakoračili ostvarenjem sna.

Pod sjajem zvezda u prelepom ambijentu zlatiborskih zora,  uz muziku i vino, Darko je odlučio da iznenadi svoju devojku. Nije to bio običan poklon za Novu godinu, već nešto što će ih vezivati čitav život.

  • Stao je ispred mene. Izvadio prsten i onda je usledio pitanje… Kao na filmu. Ne mogu da opišem taj trenutak u kome sam ostala potpuno zatečena od iznenađenja a sa druge strane presrećna jer je on čovek sa kojim želim da provedem ostatak života. Najlepši poklon, najtoplija novogodišnja noć, pamtiću je dok sam živa. Šta drugo možete da poželite nego da u novu godinu zakoračite okruženi ljubavlju, pored voljene osobe.-priča dvadesetdvogodišnja Dušica Rajičić, opijena emocijama i romantikom.

IL-ljubav-nova-godina3 Ljubav krunisana novogodišnjim sjajem

Dušica je iz okoline Gornjeg Milanovca a Darka je upoznala u Ivanjici. Slučajno su se sreli kod prijateljice na slavi. Ljubav se rodila na prvi pogled.

  • To se jednostavno desi, teško je opisati rečima. Znao sam da je Dušica ’’ona prava’’ i hteo sam da joj priredim lepo iznanadjenje, a nema boljeg trenutka od noći pune sjaja, niti lepšeg načina da započnete novu godinu.-kaže Darko Bošković.

I svadba će uskoro. Svi je željno isčekuju a Dušica i Darko se raduju zajedničkom životu koji započinju u selu Osonica na porodičnom imanju.

IL-ljubav-nova-godina2 Ljubav krunisana novogodišnjim sjajem

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *