45 dana od nestale Snežane ni traga, ni glasa

Snežana Miletić (59) iz Guče nestala je pre ravno 45 dana i za sada nema naznaka da će je naći. Nadležne službe kažu da se intezivno traga za nesrećnom ženom, dok najbliža rodbina tvrdi da pomaka nema a kako dani prolaze nada da će Snežana biti pronađena bledi.

Šta se zapravo dogodilo sa ženom koja je krenula da proveri ko bez dozvole seče njenu šumu, niko ne zna. U više navrata pretražen je kompletan teren kojim  se kretala, ali ništa nije pronađeno.

Izvori bliski nestaloj ženi tvrde da telefonski signal njenog mobilnog  telefona vodi u pravcu Lučana, policija se o ovom detalju ne izjašnjava. Osim nadležnih službi Snežanu su u više navrata organizovano  tražili i meštani, sve je bilo bez uspeha. Pretražena je kuća, svi bunari u selu, šuma i prilazni putevi….. Kao da je u zemlju propala.

Ćerka Mila kaže da neće odustati od potrage za majkom, mada je razočarana činjenicom da se nakon toliko vremena, slučaj nije pomerio sa mrtve tačke.

  • Ne mogu da se pomirim sa činjenicom  da tapkamo u mestu. Ne znam šta više da učinim da bi se intezivnije svi posvetili traganju za mojom majkom. Ona  je otišla na poziv komšije da proveri ko joj seče šumu. Nemoguće je da je nestala sa lica zemlje u roku od nekoliko sati.-priča utučeno Mila.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *