Novi krovovi na objektima Doma zdravlja u Ivanjici

Na zgradi rendgena (atd služba) i zubne ambulante,  ivanjičkog Doma zdravlja, u toku su radovi na zameni krovne konstrukcije čija je ukupna vrednost 3.198.283,38 dinara i finansira ih opština Ivanjica. Novi krovni pokrivač na zgradi rendgena je lim a ujedno će biti zamenjeni i oluci. Radove izvodi firma Polet iz Uzica i oni koštaju  1.441.971,60 dinara. Zmena krovne konstrukcije bila je neophodna zbog starosti i dotrajalosti postojeće i prokišnjavanja  na više mesta u ovom zdravstvenom objektu.

IL-dz-prepokrivanje5 Novi krovovi na objektima Doma zdravlja u Ivanjici

Radove na zgrada zubne ambulante izvodi Zanatska zadruga CMP. Vrednost je 1.756.312,20 dinara. Biće urađeno kompletno  daščanje krova ,hidroizolacija , postavka lima i novi oluci .

IL-dz-prepokrivanje4 Novi krovovi na objektima Doma zdravlja u Ivanjici

Javna nabavka je sprovedna krajem septembra meseca ,ugovori su potpisani 11.10.2017. godine. Rok za završetak radova je 30 dana od potpisivnja ugovora ,mada je po dinamici radova evidentno da će biti završeni pre roka.

IL-dz-prepokrivanje3 Novi krovovi na objektima Doma zdravlja u Ivanjici

Pored ova dva krova u planu je i zamena krova na ambulanti u Kušićima. Obzirom da su u postupku javne navavke sve ponude bile iznad procenjene vrednosti  on se mora ponoviti ali u lokalnoj samoupravi očekuju da ova  investivija bude realizovana u narednih 30 dana.

You may also like...

4 Responses

  1. Crnjevo kaže:

    Samo napred. Jace, brze i bolje nego STO SU DEMOKRATE RADILE. Bravo za rukovodstvo.

  2. Radisa kaže:

    Plavi su pa sta. CRKNITE DUSMANI.

  3. Nikos kaže:

    Bilo bi dobro da su ti limovi PLAVE boje kao na zgradi Dijaliznog centra 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *