Deca se družila sa predsednikom opštine a kasnije uživala na predstavi

Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, ugosti je u svom kabinetu najmladje Ivanjičane, predstavnike vrtića i škola i njihove nastavnike. Nakon tople dobrodošlice funkcionersku fotelju rado je ustupio mladim dama iz vrtića a one su mu u ime svojih drugara uručile simboličan poklon.

IL-prijem-kod-predsednika-decija-nedelja3 Deca se družila sa predsednikom opštine a kasnije uživala na predstavi

 

 

 

  • Vi ste budućnost a naša je obaveza da vam stvorimo uslove za bolji i bezbedniji život u ovom gradu. U prethodnom periodu uložili smo dosta sredstava u prosvetne ustanove na području naše opštine a sve u cilju da vam stvorimo bolje uslove za obrazovanje i bavljenje sportom. Planiramo nove investicije u narednom periodu, radićemo na uređenju školskih dvorišta i sala, počinjemo izgradnju dečijeg vrtića, prioriteno se rekonstruišu putni pravci u ruralnom području koji vode ka škoama, a u planu je i jedan bazen na otvorenom pa će, između ostalog, i škola plivanja moći nesmetano da nastavi sa radom. Zamolio bih vas da uvek ostanete vedri, nasmejani i da u životu razmišljate optimistično. Gradite budućnost tako što ćete prihvatati prave životne vrednosti, a po završetku školovanja vratite se u Ivanjicu koja će vas dočekati raširenih ruku. Moji saradnici i ja uložićemo i poslednji atom snage, znanja i volje da ovo mesto učinimo poželjnim za život, da Ivanjica bude grad u koji se svi rado vraćaju. –rekao je Lazović u pozdravnom obraćanju deci nakon čega je duže od sat vremena odgovarao na njihova pitanja.

IL-prijem-kod-predsednika-decija-nedelja2 Deca se družila sa predsednikom opštine a kasnije uživala na predstavi
Po prvi put ove godine lokalna samouprava obezbedila je besplatan prevoz za učenike iz udaljenih područja ivanjičke opštine pa su svi imali priliku da uživaju u poklon predstavi ‘’Šalabalabajka’’ pozorišta Dečija zemlja iz Beograda.

IL-decija-nedelja-predstava-DK Deca se družila sa predsednikom opštine a kasnije uživala na predstavi

Mališani nisu skrivali oduševljenje sjanim nastupom glumačke ekipe koju je predvodio Boda Ninković a zbog velikog interesovanja predstava je odigrana u dva termina.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *