Direktor Agencije za akreditaciju predao sertifikat Ivanjičanima

Direktor Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije,Vladimir Arsenović, uručio je Domu zdravlja iz Ivanjice sertifikat o akreditaciji na sedam godina .

  • Svaki sertifikat koji neka zdravstvena ustanova dobije delo je dobrog timskog rada. Bez toga, saradnje sa lokalnom samoupravom i dobrog menadžmenta ne može se doći do ovako dobrih rezultata. Vi ste pokazali, zahvaljujući timskom radu, odličan rezultat u 12 timskih oblasti –  91,05%, , što je veliki uspeh. Želim vam da ovako nastavite i dalje da radite, jer akreditacija jeste kontinuirani ciklus koji, da bi se održao, mora se  svakodnevno primenjivati. Čestitam, postigli ste sjajan rezultat i treba da ste ponosni, a ono što je svima nama u fokusu jesu pacijenti koji će, siguran sam, dobijati još bolje usluge. -rekao je Arsenović.

IL-akreditacija-dom-zdravlja-ivanjica1 Direktor Agencije za akreditaciju predao sertifikat Ivanjičanima

Ističući važnost ove akreditacije direktor Doma zdravlja u Ivanjici, Sretina Stojanović, naznačila je da je ključan u svemu bio zajednički rad zaposlenih.

  • Želim da se zahvalim kolektivu na sjajnoj saradnji za koju se nadam da će biti nastavljena i ubuduće. Ponosni smo što smo zajedničkim snagama uspeli da dobijemo akreditaciju za narednih sedam godina. Takođe sam sigurna da bez pomoći lokalne zajednice ne bismo postigli tako dobre razultate, jer su nam pružili veliku finansijsku pomoć da unapredimo zdravstvenu zaštitu.-rekla je direktor, Sretina Stojanović.

Predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, pohvalio je kolektivni duh koji vlada u ovoj zdravstvenoj ustanovi napominjući da su principi funkcionisanja čitave lokalne samouprave i javnih službi zasnovani na timskom radu.

  • Ovo je veliko priznanje za Dom zdravlja u Ivanjici i jedna obaveza više za lokalnu samoupravu da još jačim intezitetom pružamo podršku unapređenju zdravstvene zaštite našeg stanovništa kroz bolje uslove u okviru svih službi Doma zdravlja. Čestitam kolektivu Doma zdravlja i zahvaljujem se Agenciji koja je prepoznala i visoko ocenila kvalitet usluga u našoj zdravstvenoj ustanovi.-rekao je Lazović.

IL-akreditacija-dom-zdravlja-ivanjica2 Direktor Agencije za akreditaciju predao sertifikat Ivanjičanima

Tom prilikom predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović, poklonio je direktoru Agencije za akreditaciju, Vladimiru Arsenoviću, monografiju ’’Porodica u belim mantilima-tvorci ivanjičkog zdravstvenog čuda’’ koja je posvećena dokrotima Dragi i Božu Spasoviću po kojima će uskoro Dom zdravlja u Ivanjici nositi ime.

You may also like...

1 Response

  1. Definitivno ukonuti agencije kao posrednike.One ne rade nista korisno i odvlace novac gradjana na licne dohotke i troskove.To su parazitske ustanove i izmisljena radna mesta.Bolje uzrositi na lecenje dece sa onkoloskim i, drugim bolestima i retke bolesti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *