Kaja: Muzička scena katastrofa, kultura na niskom nivou

Pored glumčke, sjajna i publici omiljena Katarina Žutić, uspešno gradi i muzičku karijeru u bendu “Kamikaze”. Kaja  svira bas a sa njom su i Ninoslav Filipović – Ninodžimo i Nemanja Aćimović – Akima. Trenutno rade na spotu za pesmu ‘’Svetski trend’’ i novom singlu ‘’Sunce’’.

  • Imamo još jednu pesmu, montiramo taj spot već godinama i više nismo sigurni da li prvo da objavimo spot ili čekamo ceo album. Ako do proleća izađemo sa spotom planiramo nastupe na festivalima. U suprotnom čekamo sledeću sezonu, u septembru, pa ćemo narednog  leta da nastupamo.-kaže Kaja.

Popularna Kaja za InfoLIGU otkriva da su ‘’Kamikaze’’ potpuno drugačije od svega onoga što trenutno nudi muzička scena Srbije.

  • IL-katarina-zutic Kaja: Muzička scena katastrofa, kultura na niskom nivouU ovim godinama mogu slobodno reći da sam se naslušala muzike, volim različite žanrove, ne samo hard core. Takođe, moj bend čine dvojica vrsnih muzičara sa dugogodišnjim iskustvom i uprovo  zbog toga pokušavamo da napravimo neki svoj zvuk. To je i razlog što nam sve dugo stoji, Kamikaze nikako da se predstave jer pokušavamo da nađemo sopstveni žanr i autentični izraz. Mislim da smo svo vreme bili na dobrom putu pa smo napokon stigli do cilja. Za sada je to neki moderni dram end bejs , i krosover koji nije standardan. Mogu reći da smo jedinstveni po zvuku jer nisam  čula neki  bend da svira takvu vrstu muzike, kombinaciju ritmike i melodike.-priča Kaja.

Stanje na muzičkoj sceni u Srbiji Kaja ocenjuje kao katastrofalno.

  • Stanje na muzičkoj sceni? Pa malo je reći katastrofalno. Kultura je na jako niskom nivou, situacija je teška. Svi se nadamo boljim vremenima, valjda će jednog dana doći. Ili će kultura kao takva izumreti pa će doći estrada.-zaključila je Kaja.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *