Završava se adaptacija zgrade Medicine rada

Građevinski i građevinsko-zanatski radovi na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade Medicine rada u okviru ivanjičkog Doma zdravlja, ovih dana privode se kraju.

Investitor je opština Ivanjica, odgovorni projektant arhitekta Zorana Gavrilović, a izvođači radova „Elkoms“ iz Beograda i „Građevinar“ iz Ivanjice.

Rok za završetak pomenutog posla bio je 9. april, međutim zbog loših vremenskih prilika u proteklom periodu ovaj rok se prolongira za dvadesetak dana.

il-med-rada-radovi2 Završava se adaptacija zgrade Medicine rada

Kako saznajemo, do sada su završeni svi planirani radovi osim podova, fasade i malanja unutrašnjih zidova. Njihova realizacija je u toku. Unutrašnjost objekta je kompletno adaptirana. Tu spadaju zidovi, mokri čvorovi, elektro i vodovodne instalacije, stepenišne ograde, vrata i zamenjena kompletna spoljašnja stolarija.

  • IL-Hitna-Sretina-stojanovic Završava se adaptacija zgrade Medicine radaKada se adaptacija završi, u ovu zgradu biće useljene sve specijalističke službe Doma zdravlja. Dakle svi specijalistički pregledi naše ustanove biće obavljani na jednom mestu, što će u mnogome olakšati rad lekarima ali i pacijentima pristup željenim i potrebnim uslugama“, kaže za InfoLIGU direktorka Doma zdravlja, dr Sretina Stojanović.

Ukupna vrednost radova na adaptaciji zgrade u koju dugo nije ulagano, iznosi 11.620.000 dinara, koje je obezbedila opština Ivanjica posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Republike Srbije, kroz akciju „Obnovimo Srbiju“.

 

Ukoliko sve bude po planu, završetak adaptacije zgrade očekuje se krajem ovog meseca, nakon čega sledi useljenje specijalističkih službi i njihov zvaničan početak rada.

You may also like...

1 Response

  1. Ivanjica kaže:

    Biće lepo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *