Književno veče Marijane Dešić

U okviru programa „Zavičajni pisci u oku profesora 3″, 18. marta 2017. godine u Plavoj sali Doma kulture u Ivanjici u 19 časova biće priređen književni prikaz dela književnice i naše sugrađanke Marijana Dešić pod nazivom ”Mastilom srca iz dubine duše”. Realizator književne večeri je OŠ ”Vučić Veličković” a učesnici su,  profesor srpskog jezika i književnosti Milica Kolarević, profesor likovne kulture, Aurora Pivljakovic, stručni saradnik – pedagog, Dragana Karaklajić i profesor engleskog jezika, Dragan Milonjić. Pomoć i podršku u realizaciji književne večeri pružila je koordinator i inicijator volonterskog programa „Zavičajni pisci u oku profesora″- prosvetni savetnik iz Školske uprave Čačak – mr Danijela Mikić.

Ideja ovog programa je da nastavnici organizuju književne večeri, promocije ili susrete na kojima će predstavljati dela književnika koji žive i stvaraju u Moravičkom okrugu ili su poreklom iz našeg zavičaja.

Organizatori književne večeri pozivaju sve da dođu u Plavu salu Doma kulture u Ivanjici i saznaju nešto više o stvaralaštvu književnice Marijane Dešić.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *