Košarkaši putuju u Milanovac

Drugi deo sezone za košarkaše  OKK ‘’Ivanjica’’  počinje u ponedeljak kada će gostovati ekipi ‘’GM 032’’ iz  Gornjeg Milanovca.  Iako plasman na tabeli jasno ukazuje  nadmoć momaka iz Ivanjice trener, Nikola Ivanović,  upozorava da se u meč mora ući odgovorno i predano jer samo tako mogu do pobede.

  • IL-Nikola-Ivanovic-okk-ivanjica Košarkaši putuju u MilanovacStartovali smo sa pripremama 9. januara, u odnosu na sve uslove, mogu reći da smo ozbiljno radili. Ekipa je spremna, veći deo priprema odrađen je prema planu. U hodu saniramo neke manje povrede pa ćemo u Gornji Milanovac otići kompletni. Nadamo se pobedi, jer nam je cilj da vežemo taj pobednički niz i pokušamo sa plasmanom u viši rang takmičenja.-kaže Ivanović.

U prvom delu prvenstva Ivanjičani su savladali ekipu ‘’GM 032’’, na domaćem terenu, sa 29 poena razlike.

  • Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali se moramo fokusirati na timski rad, ući ozbiljno u utakmicu i nametnuti našu prepoznatljivu igru sa dosta trčanja, napada i efikasne završnice. Činjenica je da su oni malo starija i iskusnija ekipa od nas, no ako se posvetimo košarci i pimenimo sve ono što smo radili na treninzima neće biti problema.-dodaje trener Ivanjičana.

IL-trening-okk Košarkaši putuju u Milanovac

Iako su na početku prvenstva maksimalno rasterećeno ušli u takmičenje, postignuti rezultati obavezali su  ekipu OKK ‘’Ivanjica’’ da ozbiljno zakaorači u borbu za viši rang takmičenja.

  • Zabeležili smo skor od 6-1, u prednosti smo  na drugoplasiranu ekipu Morave  19 poena , imamo odličan polaz za realizaciju ciljeva koji nas vode u viši rang. Iskreno, na ovom putu samo sami sebi možemo biti prepreka. Ukoliko se ozbiljno posvetimo radu i košarci, siguran sam u rezultat, realizaciju ciljeva i ambicija kluba. U suprotnom, možemo pasti na svakom ispitu.-zaključio je trener OKK ‘’Ivanjica’’, Nikola Ivanović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *