Veselinović nije više trener Javor Matisa

Kako Info LIGA ekskluzivno saznaje, Miloš Veselinović u nastavku sezone sedeće na klupi grčkog PAOK-a. U dogovoru sa upravom ivanjičkog superligaša perspektivni  trener promeniće sredinu a još uvek se ne zna ko je njegov naslednik u Javor Matisu. Kako ističe sportski direktor kluba iz Ivanjice, Nikola Lišanin,  sa Veselinovićem je bio sklopljen čvrst ugovor na duže staze, ali  reč je o afirmaciji jednog dobrog i stručnog trenera u klubu sa kojim Javor ima prijateljski odnos, tako da  nisu želeli na bilo koji način da ugroze ovaj transfer.

  • IL-NikolaLisanin Veselinović nije više trener Javor MatisaImamo odlične odnose sa Vladimirom Ivićem iz PAOK-a i ovim potezom pokazali smo da nastavljamo tradiciju transfera naših igrača i trenera u velike klubove. Nakon razgovora sa prvim čovekom Javor Matisa Draganom Lazovićem zaključili smo da Veselinović treba da nastavi karijeru u jednom ovako velikom klubu jer je reč o veoma perspektivnom i kvalitetnom treneru. -rekao je  Lišanin.

Miloš Veselinović biće stručni asistent  Vladimiru Iviću treneru PAOKa.

  • IL-Milos-Veselinovic Veselinović nije više trener Javor MatisaProveo sam lepih šest meseci u Javor Matisu. Napravili smo dobar rezultat zahvaljujući maksimalnom angažovanju i posvećenosti svih u klubu. Zahvaljujem se na odličnoj saradnji i na tome što su mi omogućili da šest meseci pre isteka ugovora promenim sredinu .Odlazim u jedan od najvećih grčkih klubova na poziv trenera Vlade Ivića, da budem deo njegovog stručnog štaba. Siguran sam da će Javor Matis nastaviti da niže dobre rezultate, lično se ponosim što sam bio deo tog kolektiva.-rekao je Veselinović.

Javor Matisu predstoji potraga za novim šefom struke do 8.januara kada je zakazan početak priprema za drugi deo sezone. Kako nezvanično saznajemo sportski menadžment pregovara sa potencijalnim naslednikom Veselinovića a za sada se zna jedino da je reč o mladom, talentovanom treneru.

You may also like...

1 Response

  1. zapad kaže:

    Putuj igumane i ne brini za manastirom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *