Dragomiru Lazoviću plaketa Privredne komore Srbije

Nagrade Privredne komore Srbije za 2016. dodeljene su na svečanoj sednici Skupštine Komore, kompanijama, institutima i pojedincima za uspeh u privređivanju, inovativnosti i nauci, unapređenju menadžmenta, informisanju javnosti o radu Komore i privrednim kretanjima.

Dragomir Lazović  vlasnik i generalni direktor ‘’Matis Group’’ dobio je priznanje  za unapređenje imidža srpske privrede. Plaketu mu je uručio Miroslav Tlačinac, predsednik Komisije za dodelu nagrada PKS.

IL-Dragomir-Lazovic-nagrada-PKS Dragomiru Lazoviću plaketa Privredne komore Srbije

Kompanija Matis Group bavi se proizvodnjom i prodajom nameštaja, zapošaljava preko 1 000 radnika. U okviru kompanije posluju četiri proizvodne firme: ‘’Matis’’ fabrika pločastog nameštaja sa pet fabričkih linija za serijsku proizvodnju, Matis Wood nameštaj od masiva ukupno četiri fabrike linije za serijsku proizvodnju, Matis Mebl  fabrika tapaciranog nameštaja sa tri fabričke linije za serijsku proizvodnju i MatiSan, proizvodnja dušeka kroz dve fabričeke linije za serisjku proizvodnju.

Matis Group na tržištu je već poznat i priznat kao partner sa najbogatijim i najpotpunijim asortimanom, što potvrđuju  sve brojniji velekupci u zemlji i inostranstvu. Kompletna ponuda koju čini preko 1 200 artikala se, osim u veleprodaji gde ima preko 150 distributera, plasira  i kroz preko 30 „Matis“ maloprodajnih salona širom zemlje. „Oseti razliku“ slogan je po kome su  prepoznatljivi.

You may also like...

1 Response

  1. Mirko kaže:

    Bravo Lazoviću, sivi tiću! Bog ti dao zdravlje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *