Nušićijada predstavljena u Kovinu

Na seminaru o manifestacionom turizmu u Kovinu Nušićijada je predstavljena kao primer dobre prakse. Prisutni su sa velikim interesovanjem slušali izlaganje  o pripremi festivala, uključenju lokalne zajednice u organizaciju  Nušićijade  kao i veoma razvijenom sektoru volonterizma.

Pored predstavnika Nušićijade i koordinatora turističke promocije iz Ivanjice, Miloja Ostojića, predavači su bili i prof. dr Snežana Štetić sa Visoke turističke škole iz Beograda, Milanka Cvetković- predsednik grupacije za manifestacioni turizam u Privrednoj komori Srbije, dr Željko Bjeljac sa Geografskog instituta SANU „Jovan Cvijić“ i mr Marijeta Lazor sa Novosadskog sajma.

Seminar u Kovinu organizovala je njihova lokalna samouprava u saradnji sa Turističkom organizacijom i svesrdnom  podrškom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističkih organizacija Srbije i Vojvodine kao i Privredne komore Pančeva.

Pored promocije i najave sledeće Nušićijade na Novosadskom sajmu i stručnom skupu na Srebrnom jezeru, ovo je još jedna u nizu promotivnih turističkih aktivnosti naslonjenih na ivanjički festival koji će 2017. godine biti održan  od 25-27. avgusta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *