Do guše u pelenama, predstava u Domu kulture

U ponedeljak 21. oktobra  u Domu kulture Ivanjica biće prikazana  komedija “Do guše u pelenama”. To je nova predstava Ispad produkcije, nakon veoma uspešne, i još uvek igrane i tražene komedije “Udaj se muški”.

Podela kombinuje iskusne televizijske glumce poput Katarine Vićentijević koju publika pamti po čuvenim serijama Srećni ljudi i Porodično blago (Zaza, Duda Piroćanka), Milana Čučilovića stalnog člana Beogradskog dramskog pozorišta, kao i komičare koji imaju više predstava u pozorišnoj karijeri koje igraju ili su igrali u regionu i širom srbije (Stefan Uroš Tešić, Peđa Damnjanović).
Režiju potpisuje Tea Puharić koja iza sebe ima već desetak postavljenih komada sa sjajnim glumcima u različitim pozorištima, tekst je napisala dramaturškinja Ružica Vasić, a muzika je originalno komponovana od strane autorke Katarine Ranković, pa je komad obogaćen i songovima.
Trajanje predstave je 90 minuta. Cena karte: 600 dinara.

IL-do-guse-u-pelenama Do guše u pelenama, predstava u Domu kulture

 

You may also like...

1 Response

  1. ... kaže:

    Da li će ikada npr. doći neko profesionalno pozorište u Dom Kulture? Da li postoje još neke opcije za predstave osim “tezgi” predstava? Da li je moguće da Dom Kulture ne vaspitava publiku već je zatupljuje ovakvim sadržajima?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *