U četvrtak u Domu kulture pozorišne predstave ”Devojčica iz šume” i ”Zajednički stan”

U četvrtak 26.septembra u 17 časova, u velikoj sali Doma kulture na programu je dečiji mjuzikl, “Devojčica iz šume”. Cena karte: 250 dinara.

Dva velika prijatelja Maša i Meda žive u šumi u kojoj provode svoje najlepše dane. Ali te dane hoće da im upropaste lovci na životinje za potrebe ZOO vrta, Sojka i Mrša. Došli su na ideju kako da zarade veliki novac.Uhvatiće veliku tv zvezdu Medveda Medu i prodati ga zoo vrtu. Ali to ne ide baš lako. Medveda spasava njegova drugarica Maša. I kad su mislili da su se spasili napasti Maša upada u zamku i lovci je odvode u grad da po cirkusima zabavlja decu a oni zarađuju novac. Predstava se završava srećno sa porukom “ko drugome jamu kopa, sam u nju upada”.

Devojcica-iz-sume-26.9.2024 U četvrtak u Domu kulture pozorišne predstave ''Devojčica iz šume'' i ''Zajednički stan''

U četvrtak 26.septembra u 20 časova, u velikoj sali Doma kulture biće odigrana pozorišna predstava, “Zajednički stan”. Cena karte: 600 dinara.

Tekst i režija: Rade Vukotić

Otuđeni muž i žena žive u zajedničkoj kući u kojoj i rade. Kada muž dovede u kuću svoju ljubavnicu, žena iz osvete poziva svoju mladalačku ljubav. I tad nastaje urnebesna komedija Zajednički stan koja će vas nasmejati do suza.

Zajednicki-stan-26.9.2024 U četvrtak u Domu kulture pozorišne predstave ''Devojčica iz šume'' i ''Zajednički stan''

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *