Saopštenje za javnost Opštinskog odbora SNS Ivanjica

Opštinski odbor SNS Ivanjica najstrožije moguće osuđuje širenje mržnje i najnovije pretnje upućene predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću od strane Kurtijevog plaćenika i opozicionara, Bobana Bogdanovića!
Naime, na društvenoj mreži Iks, Bogdanović je uputio monstruoznu i jezivu poruku vođi ozloglašenog kavačkog kriminalnog klana, Radovanu Zviceru, prilikom čega ga je pozivao da se “reši Vučića”.
Veoma smo zabrinuti i uznemireni činjenicom da Bogdanoviću ovo nije prvi put da poziva na ubistvo predsednika. NJegove jezive objave, uključujući i fotografiju na kojoj je Vučić prikazan na vešalima, ukazuju na potpuno poremećenu, bolesnu i izopačenu psihu kojoj je mesto nigde drugo nego iza rešetaka.

sns Saopštenje za javnost Opštinskog odbora SNS Ivanjica
Protivnici Aleksandra Vučića ne prezaju ni od čega i na apsolutno sve su spremni, samo kako bi ga se rešili, jer, i sami su svesni da regularnim, legitimnim putem to nikada neće uspeti. Ogroman razvoj i napredak Srbije su apsolutno neosporni, kao i činjenica da je Vučić državnik koji je poštovan svuda u svetu.
Opštinski odbor Srpske napredne stranke Ivanjica je zgrožen ovakvim ponašanjem i apeluje na sve nadležne službe da se počinioci što pre procesuiraju, jer, ovakve pretnje su nedopustive, a predsedniku Vučiću pruža apsolutnu podršku u njegovoj daljoj borbi za srpski narod i Srbiju!
Živela Srbija!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *