Krivokuća: ”Prioritet JKP ”Ivanjica” uređenje zelenih površina, trgova i korita reke Moravice” (VIDEO)

Javno komunalno preduzeće ’’Ivanjica’’ pored redovnih aktivnosti u narednom periodu organizovaće niz akcija čišćenja i uređenja zelenih površina i reke Moravice. Direktor ovog preduzeća, Milutin Krivokuća, kaže da su u saradnji sa lokalnom samoupravom prvenstveno morali da nađu rešenje za nesavesne vozače koji su automobile parkirali na samom dečijem igralištu i drugim zelenim površinama. Kako mnogobrojne prijave i nezadovoljstvo građana nisu urodili plodom da ovaj problem bude rešen, duž staze sa kojom se iviči gradski park posađenje su tuje.

Održavanje zelenih površina i obnavljanje mobilijara u gradskom parku i na trgovima biće prioritna aktivnost JKP ’’Ivanjica’’ u narednom periodu.

Krivokuća je obećao da će popularno kupalište Naper ubuduće biti očišćeno i uređeno na vreme da bi Ivanjičani mogli da ga koriste početkom a ne krajem leta.

IL-tuje Krivokuća: ''Prioritet JKP ''Ivanjica'' uređenje zelenih površina, trgova i korita reke Moravice" (VIDEO)

Kako bi Ivanjica bila pravo turističko mesto, čisto i uređeno, potrebna je pomoć svakog stanovnika u smislu savesnog ponašanja, odlaganja otpada u sudove predviđene za to i poštovanja propisa kada su u pitanju zelene površine.

You may also like...

1 Response

  1. Toma kaže:

    Očistite i korita pritoka Moravici. Time poboljšavati ekološku sliku i smanjujete mogućnost izlivanja bujičnih tokova. Pomogli bi i građani. Npr. Raščićanska reka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *