Rekonstrukcija objekata pred početak nove školske godine

Radovi na rekonstrukciji krova u OŠ ‘’Vuk Karadžić’’u dragačevskoj Kaoni ovih dana užurbano se privode kraju kao i poslovi rekonstrukcije i tekućeg održavanja objekata osnovnih i srednjih škola pred početak nove školske godine.

-Trenutno se radi u Srednjoj školi u Lučanima gde opština ulaže 25 miliona dinara u rekonstrukciju parternog uređenja i negde oko 2 miliona dinara u zamenu dela pločica i krečenja jednog dela objekta. U Osnovnoj školi u Lučanima se vrši rekonstrukcija svlačionica čija je vrednost 2,7 miliona dinara a na slici se može videtii obnova kompletnog krovnog pokrivača na OŠ ‘’Vuk Karadžić’’ iz Kaona za koji je izdvojeno oko 2 miliona dinara.-rekao je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

IL-Rekonstrukcija-skolskih-objekata-Lucani Rekonstrukcija objekata pred početak nove školske godine

Dolović ističe da se na svim gradilištima užurbano radi i da radovi koji se odvijaju neće ugroziti polazak dece u školu. Iz opštine Lučani takodje ističu da se u oktobru očekuje kompletna rekonstrukcija krovne konstrukcije u Osnovnoj školi u Dragačici a da je pre tri meseca u OŠ ‘’Milenko Sušić’’ Guča, urađena kompletna rekonstrukcija poligona za male sportove čija je vrednost bila 16 miliona dinara.

IL-Rekonstrukcija-skolskih-igralista-Lucani Rekonstrukcija objekata pred početak nove školske godine

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *