Arilje postaje centar umetnosti i kulture – Otvoren 15. ARLEMM

Na gradskom trgu u Arilju svečano je otvoren 15. ARLEMM, letnja muzička manifestacija koja okuplja ljubitelje umetnosti i kulture. Otvaranje je obeleženo koncertom nekadašnjih polaznika muzičke škole Arlem Strings, koji su svojim nastupom oduševili prisutne. Nakon mladih talenata, na scenu su stupili jazz izvođači Drumbooty, čiji se zvuk mogao čuti i prethodnih godina na ovom festivalu.

IL-Arlemm-1 Arilje postaje centar umetnosti i kulture - Otvoren 15. ARLEMM

Kao i svake godine, ustanova kulture Narodna biblioteka Dobrilo Nenadić ustupila je svoje prostorije i kapacitete ARLEMM-u, omogućavajući bogat program za sve posetioce.

ARLEMM, poznat po svojoj raznovrsnosti i bogatom kulturnom sadržaju, trajaće do 28. jula. Tokom trajanja manifestacije, posetioci će moći da uživaju u različitim koncertima kvalitetnih muzičkih izvođača, brojnim radionicama i edukativnim sadržajima. Ovaj događaj pruža priliku za predstavljanje umetničkog stvaralaštva i kulturne raznolikosti, čime Arilje postaje pravi centar umetnosti i kulture u svakom smislu.

Ove godine, manifestacija je uključila i nastupe poznatih muzičkih sastava i umetnika iz različitih žanrova, čime je obogaćena kulturna ponuda regiona. ARLEMM je tako još jednom dokazao da je važno mesto za sve ljubitelje umetnosti, stvarajući nezaboravne trenutke i pružajući inspiraciju svima koji učestvuju u ovom jedinstvenom fest.

Izvor: LOKAL INFO

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *