Karavan radosti i prijateljstva ”Dunav osiguranje – Sportske igre mladih” stigao u Arilje (VIDEO)

Karavan radosti i prijateljstva, ’’Dunav osiguranje – Sportske igare mladih’’, stigao je danas u Arilje. Paljenjem baklje prijateljstva i ispaljivanjem konfeta svečano je otvoren u Sportskoj hali gde će se održati i takmičenje dece u različitim sportskim disciplinama. Večeras u 19 časova na trgu u Arilju, u čast Sportskih igara i predstojećeg Dana opštine, za sve posetioce upriličen je poklon koncert grupe ’’Amadeus’’. Svečano otvaranje desete sezone Dunav osiguranja Sportskih igara mladih je u junu u Beogradu,a do tada će karavan prijateljstva obići nekoliko gradova u Srbiji.

Ova manifestacija koja se po treći put održava u Arilju od velikog je značaja za razvoj sporta u ovoj opštini ali i usmeravanje mladih ka pravim životnim vrednostima.

il-sportske-igre Karavan radosti i prijateljstva ''Dunav osiguranje - Sportske igre mladih'' stigao u Arilje (VIDEO)

Iz lokalne samouprave poručuju da su ponosni što su deca Arilja pokazala da žele da se druže i bave sportom i ono što je najvažnije, šire toleranciju i prijateljstvo među decom regiona. Takođe su zahvalni Dunav osiguranju koje je prepoznalo Arilje kao grad spreman da se nađe na mapi najvećih sportskih manifestacije Srbije.

il-sportske-igre1 Karavan radosti i prijateljstva ''Dunav osiguranje - Sportske igre mladih'' stigao u Arilje (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *