OO Srpske napredne stranke Ivanjica najoštrije osuđuje pretnje smrću predsedniku Srbije

Na danas održanom protestu, kako ga opozicija naziva “protiv nasilja”, svedočili smo pretnjama smrću predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Ivanjici najoštrije osuđuje nasilničko i sramno ponašanje Milovana Brkića, jedanog od vođa protesta, koji je u svojoj izjavi punoj mržnje rekao da Vučića treba ubiti i najprimitivnijim rečnikom opsovao njegovu majku Angelinu!  I ovoga puta takozvana opozicija predvođena nasilnicima pokazala je da im ništa nije sveto i da u danima prepunim tuge i bola, kada Srbija plače za ubijenom decom, organizuju proteste ali ne za dobrobit zemlje već sa jednim jedinim ciljem da uklone predsednika Vučića.
Protest su organizovali svi oni koji svakog dana pozivaju na nasilje.  Ne smemo zaboraviti da ovo nije prvi put da istaknuti članovi takozvane opozicije pozivaju na nasilje i ubistvo Vučića ali i njegove porodice, pa i dece.

IL-OO-SNS-IC-I-LU- OO Srpske napredne stranke Ivanjica najoštrije osuđuje pretnje smrću predsedniku Srbije

Pristojna i normalna Srbija osuđuje ovakvo ponašanje a članovi Srpske napredne stranke pozivaju nadležne institucije da reaguju što pre i Brkića smeste iza rešetki, gde mu je, nakon svega ovoga i mesto.

Građani Srbije staće uz Aleksandra Vučića i podržati ga u svim odlukama, jer smo videli u danima iza nas da odgovorno i dostojanstveno vodi našu državu i donosi odluke koje bi sprečile nasilje, za razliku od opozicije koja na isto poziva.
Živeće pristojna i normalna Srbija!

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *