Najefikasniji način lečenja astme i bolesti respiratornih organa od sada i u Ivanjici (VIDEO)

Zahvaljujući pčelaru Mirku Pantoviću, Ivanjica je dobila Api komoru, jednu od prvih u ovom delu Srbije. U svetu se inhalacije u ovim komorama odavno koriste jer su se pokazale kao izuzetno delotvorne. Reč je o objektu izgrađenom od prirodnih materijala u kojem korisnici udišu vazduh iz pčelinjih košnica, lekovit i odličn za  lečenje prvenstveno respiratornih organa. U unutrašnjosti objekta su  košnice pčela koje svakodnevno obavljaju funkciju unosa meda.Api-terapija, odličan je način lečenja raznih vrsta alergija, astme, bronhitisa, hronične bolesti pluća i migrena, a utiče i na smanjenje stresa i podizanje ukupnog imuniteta organizma.

Ova terapija nema nus pojave pa je mogu koristiti čak  i oni koji su alergični na pčelinje proizvode jer je vazduh koji dolazi iz košnica sterilan. Zbog toga je  ihalacija dostupna i deci. Api-terapija se vrši od aprila do septembra odnosno u periodu kada su pčele aktivne i unose u košnicu sve dobro iz prirode.

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Najefikasniji način lečenja astme i bolesti respiratornih organa od sada i u Ivanjici (VIDEO)

il-api-komora Najefikasniji način lečenja astme i bolesti respiratornih organa od sada i u Ivanjici (VIDEO)

Mirko Pantović iz Ivanjice je  uz med i druge pčelinje proizvode napravio korak dalje u korišćenju svih beskonačnih dobrobiti koje pružaju pčele.

il-api-komora1 Najefikasniji način lečenja astme i bolesti respiratornih organa od sada i u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *