Mališani iz ivanjičkog naselja Šljivici dobijaju dečije igralište

Opština Ivanjica potpisala je ugovor za izgradnju dečijeg igrališta u naselju Šljivići. Radove će izvoditi firma ASA-CO iz Čačka a lokalna samouprava za ove namene izdvojila je ukupno 5.570.100,00 dinara. Izgradnja igrališta počeće čim to dozvole vremenske prilike a rok za zazavršetak radova je trideset kalendarskih dana od uvođenja u posao.

Podsećamo, predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, obećao je da će ispuniti zahteve građana da se na nekoliko lokacija u gradu izgrade dečija igrališta kako bi mališani imali mesto za bezbednu igru.

IL-sljivici Mališani iz ivanjičkog naselja Šljivici dobijaju dečije igralište

Osim Šljivića novo igralište trebali bi da dobiju i meštani Crnjeva, naselje Lug, dok se u Bedinoj varoši, naselje kod Špika, još uvek traži lokacija za izgradnju.

Lokalna samouprava do sada je rekonstruisala i adaptirala četiri školska terena, u Tehničkoj školi, OŠ ’’Milinko Kušić’’, OŠ’’ Kirilo Savić’’ i Gimnaziji.

U planu je adaptacija terena i igrališta na seoskom području.

You may also like...

1 Response

  1. Janez kaže:

    Posle 20 godina .pisali peticije i svasta.
    Taj prostor za igraliste su ljudi prisvojili i pretvorili u parking. Mogu da se opkladim da ce to igraliste ostati parking za stoku. Zivi bili pa videli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *