Zahvaljujući dobrim ljudima i lokalnoj samoupravi Zečevićima iz Ivanjice svanulo (VIDEO)

Osmočlanoj porodici Zečević iz ivanjičkog sela Maskova danas je rešen dugogodišnji problem. Naime zbog ogromnog duga ostali su bez struje pa kako Danka i Dobrivoje, sa svoje šestoro dece,  ne bi živeli u mraku u pomoć su pritekli ljudi dobre volje i lokalna samouprava. Danas im je predsednik opštine Momčilo Mitrović doneo donaciju sa kojim mogu izmiriti dugovanja a uskoro će Zečevićima stići i nov nameštaj.

Podsećamo, InfoLIGA je o porodici Zečević pisala kada je na svet stigao mali Todor i to pre vremena, u kolima Hitne pomoći na putu za bolnicu. Na vest o šetom detetu javnost je pozitivno reagovala ali se ubrzo ispostavilo da je ovoj porodici potrebna podrška kako bi mališani dobili bolje uslove za život.  Ivanjičani, već poznati po učešću u humanitarnim akcijama, u saradnji sa predsednikom opštine Ivanjica, pomoći će Zečevićima da odrastaju u svetlijem i toplijem ambijentu svog doma.

IL-dobrivoje-zecevic- Zahvaljujući dobrim ljudima i lokalnoj samoupravi Zečevićima iz Ivanjice svanulo (VIDEO)

Donatori:

Porodica Milutinović, Punišić DOO, IVABREST, Floriva DOO, Goran Tankosić, Radovanović DOO, Spektar, Drvo Tim 80, Nameštaj ’’Kumovi’’,  Trgovina Aleksić, Cile Plus, Monter gradnja, MK Fruit, Klik Ras.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *