U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO)

Mališani predškolske ustanove Bajka raskošnim osmesima dočekali su predsednika opštine Ivanjica Momčila Mitrovića koji ih je u pratnji Maše i Medveda obišao u okviru Dečije nedelje. Najmlađi su razdragano đuskali sa Mašom i Medvedom, a predsednik im je priredio i par iznenađenja.

U duhu slogana dečije nedelje „Šta detetu treba da raste do neba?“, predsednik opština Ivanjica saslušao je želje mališana i izjavio da svako od nas treba da se potrudi da deca žive u podsticajnom i sigurnom životnom okruženju u kome mogu da ostvare maksimum svojih potencijala.

Ovogodišnja dečija nedelja traje od 3. do 9. oktobra širom Srbije,  a u ivanjičkim školama i vrtićima obeležava se raznim aktivnostima.

IL-bukovica-decija- U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO) IL-crnjevo-decija-nedelja- U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO) IL-decija-bukovica- U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO) IL-ivanjica-decija-nedelja- U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO) IL-vidik-decija-nedelja- U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO)

IL-rascici-skola U Ivanjici obeležena Dečija nedelja pod sloganom „Šta detetu treba da raste do neba?“ (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *