Devićani sa radošću dočekali ASFALT pred kućom ALI kako ga sačuvati od PRETOVARENIH KAMIONA (VIDEO)

Iako se na asfaltiranje nešto preko osam kilometara veoma zahtevne deonice puta Pridvorica-Devići čekalo duže od planiranog, napokon 3 000 stanovnika ovog podgolijskg mesta dobilo je savremenu saobraćajnicu. Podsećamo, kada se ekipa InfoLige pre skoro četiri godine prva uputila u Deviće da čuje muke stanovnika, gotovo da smo ostali bez točkova. Dočekale su nas kraterske rupe, odroni na putu i tabla na ulazu u Deviće gde je potpuno opravdano pisalo ”nema put”.

Zahvaljujući intervenciji predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, krenulo se u izgradnju nove savremene saobraćajnice u koju je uloženo oko 400 miliona dinara. Devićani sada mogu nesmetano da funkcionišu. Nov put olakšao im je život i otvorio vrata budućim gostima i investitorima, čemu se meštani iskreno raduju.

IL-kamioni-devici- Devićani sa radošću dočekali ASFALT pred kućom ALI kako ga sačuvati od PRETOVARENIH KAMIONA (VIDEO)

Međutim, sreća ovih ljudi biće kratkog daha ukoliko se o novom putu ne bude vodilo računa. Svi se slažu da Srbijašume koje najviše posluju u ovom kraju moraju koristiti ovaj putni pravac. Ali se ne slažu da njihovi niti bilo čiji kamioni treba da budu u pretovaru, jer će veoma brzo oštetiti put. Ostaje nada da će zakon biti jači o ”drvog lobija” i da će nadležne službe raditi svoj posao kako bi se sačuvao put od vitalnog značaja za meštane Devića.

IL-put-za-Device- Devićani sa radošću dočekali ASFALT pred kućom ALI kako ga sačuvati od PRETOVARENIH KAMIONA (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *