Svečani prijem za najbolje učenike OŠ ”Kirilo Savić” iz Ivanjice

Direktor OŠ”Kirilo Savić” iz Ivanjice, Nevenka Milošić, upriličila je juče svečani prijem za učenikekoji su ostvarili zapažene rezultate na republičkim takmičenjima.  Ova ivanjička škola imala je 17 učesnika na državnim prvenstvima, a prva mesta iz tehnike i tehnologije osvojili su Vukašin Aničić, peti razred i Aleksandra Milinković, učenica šestog razreda. Drugo mesto na takmičenju iz informatike i računarstva osvojio je Miloš Čakarević , dok je drugo mesto na konkursu “Krv život znači” osvojio Nenad Bojović, obojica učenici šestog razreda. Treće mesto na državnom prvenstvu ostvarile su učenice sedmog razreda, Iva Petrović i Jana Jakovljević.

“Ja bih se pre svega zahvalila ovoj divnoj deci, jer bez njih sve ovo ne bi imalo smisla. Danas sam počastvovana što u svojoj kancelariji mogu da primim ovakve učenike. Sedamnaest predstavnika na državnom takmičenju ne samo da je uspeh za našu školu, več i za čitavu Ivanjicu. ” rekla je direktorka Nevenka Milošević.

IL-nagrade-crnjevo- Svečani prijem za najbolje učenike OŠ ''Kirilo Savić'' iz Ivanjice IL-nagrade-crnjevo-1 Svečani prijem za najbolje učenike OŠ ''Kirilo Savić'' iz Ivanjice IL-nagrade-crnjevo-2 Svečani prijem za najbolje učenike OŠ ''Kirilo Savić'' iz Ivanjice

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *