Ivanjica: Prva u regionu specijalizovana prodavnica hidraulike i pneumatike (VIDEO)

Prva u regionu, specijalizovana prodavnica hidraulike i pneumatike počela je juče sa radom u blizini Satelitske stanice u Ivanjici. Širok asortiman proizvoda nudi rešenje lokalnim i firmama u okruženju koje imaju potrebu za delvima vezanim za hidrauliku i pneumatiku. Stručno osoblje pomoći će vam da u što kraćem vremenskom roku tehničke sisteme vratite u funkciju.

Reč je o porodičnoj firmi na čijem čelu je Ljubiša Tutunović, diplomirani inženjer hidraulike i pneumatike.

Tokom školovanja Ljubiša je istovremeno radio sa ocem u porodičnoj firmi u selu Radaljevu koja se bavila mašinskom obradom metala i remontom velikog broja tehničkih sistema u mašinstvu. Širenje obima posla vezano za hidrauliku i pneumatiku zahtevalo je i kupovinu repromaterijala koji u to vreme nije bio dostupan u našoj opštini, a i šire. Samim tim, javila se ideja da se pokrene projekat koji bi rešio probleme svih firmi u potrebi za delovima i opremom vezanim za hidrauliku i pneumatiku. I tako je počela sa radom specijalizovana prodavnica ’’Hydraulic shop’’.

IL-Hidraulic-Shop- Ivanjica: Prva u regionu specijalizovana prodavnica hidraulike i pneumatike (VIDEO) IL-HS-Ivanjica- Ivanjica: Prva u regionu specijalizovana prodavnica hidraulike i pneumatike (VIDEO)

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *