Dr Marijana Lišanin novi v.d. direktora Doma zdravlja u Ivanjici (VIDEO)

Specijalista urgentne medicine dr Marijana Lišanin novi je vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja u Ivanjici. Ona je rešenjem Ministarstva zdravlja ovu funkciju preuzela od specijaliste interne medicine dr Nikole Karapetrovića. Dr Marijana Lišanin na mesto v.d. direktora dolazi sa pozicije načenice Hitne službe u Ivanjici.

Kao i njeni prethodnici, zbog nedostatka medicinskog kadra, dr Lišanin će uz nove obaveze vezane za funkciju prvog čoveka Doma zdravlja u Ivanjici, morati povremeno da obavlja i posao lekara. Ona smatra da uz dobru organizaciju i posvećenost poslumi timski duh ova zdravstvena ustanova može dobro da funkcioniše.

Dr Marijana Lišanin u ivanjičkom Domu zdravlja počela je da radi 2003. godine.

IL-Dr-Marijana-Lisanin- Dr Marijana Lišanin novi v.d. direktora Doma zdravlja u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. XX kaže:

    Dr Marijana je specijalista urgentne medicine.Kao nacelnica uvek je bila tu da pomogne mladim lekarima.Njenu stručnost, pozrtvovanost i dobrotu retko ko da ima.Malo je takvih lekara.Dom zdravlja ivanjica zaslužuje ovakvog rukovodioca, pre svega zbog znanja ,sposobnosti i nekog ko ima puno razumevanja za pacijente.Njena dobrota će nadam se popraviti i odnose u dz,iskoreniti mržnju u naljudima. Srecno direktorka,do sada najbolji izbor za tu poziciju!!!

    • Bosko kaže:

      Sve pohvale za doktorku Marijanu Lisanin kako sada tako i od samog pocetka njenog rada u Ivanjici .lepo je videti takvu doktorku punu pozitiv.energije i razumevanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *