Opet drama na Goliji – Sneg zavejao nekoliko automobila u kojima je bilo i dece (VIDEO)

Ivanjica – „Bilo je strašno. Bukvalno smo u minutu ostali zavejani.  Jak vetar stvorio je smet, nismo mogli ni napred ni nazad. Uplašila sam se jer mi je u autu bilo dete ali sam se trudila da ne paničim. Odmah sam pozvala predsednika opštine Ivanjica koji mi je rekao da  ne brinemo, poslaće ekipu i da će sve biti dobro. Međutim mećava nije prestajala, vetar je bio toliko jak a na putu je bilo još zavejanih automobila. U međuvremenu su ljudi koji su iz pravca Odvraćenice išli prema Ivanjici pozvali njihove službe. I eto, hvala Bogu na kraju su svi stigli i izvukli nas iz smetova“-priča Milkica G. koja je ostala danas zavejana na putu prema Odvraćenici.

Ekipa Civilne zaštite opštine Ivanjica i pripadnici Žandarmerije učestvovali u spasavanju putnika na Goliji.

Mećava je na kritičnom delu puta prema Odvraćenici stvorila snežne smetove, tako da su iz pravca Ivanjice, bili blokirani kamion šticar i putničko vozilo, dok su iz pravca Odvraćenice bila zavejana tri putnička vozila.

IL-Zaglaveljeni-na-Goliji- Opet drama na Goliji - Sneg zavejao nekoliko automobila u kojima je bilo i dece (VIDEO)

U prekidu je saobraćaj na pravcu Odvraćenica – Preko Brdo. Putari pokušavaju da probiju taj putni pravac ali im posao otežavaju sneg koji veje i jak vetar. Pripadnici Žandarmerije i dalje su na terenu. Apeluje se na putnike da zbog nepovoljnih vremenskih prilika ne kreću prema ovom mestu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *