Ogromno interesovanje mladih u Ivanjici za kurs engleskog jezika

U okviru globalnog projekta „Migracije u funkciji održivog razvoja“ koji sprovode Međunarodna organizacija za migracije (IOM) i UNDP u Srbiji, a finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) raspisan je javni poziv za finansiranje projekata u cilju ublažavanja negativnih posledica unutrašnjih migracija.

Kancelariji za mlade opštine Ivanjica – Opštini Ivanjica na pomenutom konkursu odobren je projekat pod nazivom „Model za unapređenje kompetencija nezaposlene omladine u cilju ublažavanja negativnih posledica migracija“ koji se sprovodi u saradnji sa Međunarodnom ogranizacijom za migracije (IOM), finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sufinansira opština Ivanjica kroz programski budžet Kancelarije za mlade.

U proteklom periodu krenuo je sa realizacijom kurs engleskog jezika – početni nivo (II krug), koji je projektom planiran za 15 mladih. Zbog velikog interesovanja broj polaznika kursa je povećan i trajaće ukupno 3 meseca. Kurs se realizuje u prostorijama Kluba za mlade opštine Ivanjica.

Pozivamo sve mlade naše opštine da se uključe u realizaciju projekta, budu deo projekta, da uzmu učešće u realizaciji obuka i drugih aktivnosti na projektu koje doprinose smanjenju nezaposlenosti mladih.

engleski-zastava Ogromno interesovanje mladih u Ivanjici za kurs engleskog jezika

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *