Prestižno priznanje na Novosadskom sajmu za Tehničku školu u Ivanjici

U susret Sajmu obrazovanja „Putokazi“ stručna komisija Novosadskog sajma je ocenjivala kvalitet vaspitno-obrazovnih ustanova širom Srbije. Među nagrađanima našla se i Tehnička škola iz Ivanjice koja je osvojila srebrnu medalju, i to drugu godinu zaredom.

-Veoma smo ponosni. Ovo je značajno priznanje, na prvom mestu našoj školi, a onda i čitavoj lokalnoj zajednici. Želela bih da se zahvalim svima koji su zaposleni u našoj školi jer je svako od njih dao doprinos za dobijanje ovog prestižnog priznanja. Takođe bih napomenula da bez podrške lokalne samouprave ne bismo mogli da ostvarimo naše ciljeve i ovako brzo napredujemo. Hvala im što prepoznaju značaj obrazovanja i ulažu u budućnost Srbije.-rekla je direktorka Tehničke škole, Mirjana Nenadić.

Veliki šampionski pehar Novosadskog sajma i zvanje Apsolutnog šampiona 17. međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“, poneo je Univerzitet „Privredna akademija“, Novi Sad.

Pehare Novosadskog sajma su poneli PU „Playroom“, Novi Sad, PU „Naše dete“, Šabac i Gradska uprava za obrazovanje Pančevo.

IL-grupna-slika- Prestižno priznanje na Novosadskom sajmu za Tehničku školu u Ivanjici

U Kongresnom centru „Master“ uručena su i počasna priznanja za podršku 17. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“. Poneli su ih Grad Novi Sad, Gradska uprava za obrazovanje, JMU Radio-televizija Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučno istraživačku delatnost i Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice.

IL-Nagrada-TS-Ivanjica-tekst- Prestižno priznanje na Novosadskom sajmu za Tehničku školu u Ivanjici

You may also like...

2 Responses

  1. Baš mi je drago.

  2. Ss kaže:

    Lepo sto se g-dja directorial zahvalila lokalnoj samoupravi, bez njih ne bi ni bila direktorka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *