Ivanjica: Satima se probijali do trojice momaka koji su ostali bez hrane u snežnim smetovima (VIDEO)

Trojica momaka iz Ivanjice koji su pre tri dana krenuli trbuhom za kruhom u bespuća Golije nisu ni slutili da će ih u martu zavejati sneg visine preko metra. Založili su ćumurane u mestu Daničnjak i poneli sa sobom osnovno u nadi da će sve što im je potrebno nabaviti u selu. Međutim, jutros ih je dočekalo neprijatno iznenađenje. Bili su potpuno zavejani i bez struje.

Nemoćni da se izbore sa metarskim smetovima pozvali su lokalnu samoupravu u pomoć pa su im večeras dostavljene namirnice, sredstva za higijenu, sveće i baterije kako bi imali sve što im je potrebno dok službe ne pročiste put.

IL-Danicnjak-momci-Dobi-do-Golija- Ivanjica: Satima se probijali do trojice momaka koji su ostali bez hrane u snežnim smetovima (VIDEO)

Zbog visokog snega, jakog vetra i nepristupačnosti terena, do zavejanih momaka ekipa Civilne zaštite opštine Ivanjica probijala  se skoro tri sata.  Mnogi nekategorisani putni pravci u opštini Ivanjica su zavejani i biće čišćeni prema prioritetima. Niko nije očekivao ogromnu količinu snega u martu tako da  osim problema koje je izazvao meštanima udaljenih ivanjičkih sela, ovo će biti i veliki udar na lokalni budžet.

IL-Tutici-Dobri-DO- Ivanjica: Satima se probijali do trojice momaka koji su ostali bez hrane u snežnim smetovima (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *