Ivanjica: Poslednji pozdrav za Anđelu – ”Bila si naš anđeo – neka te anđeli čuvaju” (VIDEO)

Prijatelji, školski drugovi, rodbina i komšije, pustili su stotine belih balona u vazduh  u znak poslednjeg pozdrava  sedamnaestogodišnjoj Anđeli Đ. koja je pre sedam dana tragično nastradala u saobraćajnoj nezgodi.

Sa trga u Ivanjici baloni su poleteli u pravcu Anđeline kuće i digli se visoko u nebo koje su prolamali bolni jecaji neutešne majke: ’’ Nema je, nema mog anđela, gde si otišla živote moj’’.

Podsećamo Anđela je nastrada prošle nedelje kada se šestoro Ivanjičana vraćalo iz Arilja. U mestu Jeremići auto u kome se društvo nalazilo sleteo je sa puta. Tragediji je prethodilo niz okolnosti. Kako su preneli mediji, policija ih je već u Arilju isključila iz saobraćaja jer je vozač bio pod dejstvom alkohola. Onda je za volan sela devojka koja nije imala vozačku dozvolu. Na nepunih petnaestak kilometara od Ivanjice izgubila je kontrolu nad volanom što je bilo kobno za Anđelu Đ.

IL-naslovna-1-Andjela-DJ Ivanjica: Poslednji pozdrav za Anđelu - ''Bila si naš anđeo - neka te anđeli čuvaju'' (VIDEO) IL-Naslovna-Anedjela-DJ-beli-baloni- Ivanjica: Poslednji pozdrav za Anđelu - ''Bila si naš anđeo - neka te anđeli čuvaju'' (VIDEO)

Vedre devojke koja je tek zakoračila u život više nema. Svi koji su je poznavali neutešni su.

IL-Baloni-beli-Andjela-DJ Ivanjica: Poslednji pozdrav za Anđelu - ''Bila si naš anđeo - neka te anđeli čuvaju'' (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *