Formirana koalicija suverenističkih stranaka (VIDEO)

Beograd, 16.2.2022 – Zdrava Srbija, Dosta je bilo i Živim za Srbiju su napravili jedan korektan dogovor u korist građana Srbije i tako ćemo se na ovim izborima i ponašati. Nije tačno da građani Srbije nemaju za koga da glasaju, jer mi nudimo jasan i čist program, bez ikakvih krajnjih namera. U politici smo prisutni i dosta poznati srpskom narodu, i mi nudimo rešenja, za razliku od drugih koji kritikuju i obećavaju. Iza tih rešenja stojimo i nikada nećemo odustati od nacionalnih interesa Srbije – rekao je predsednik Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović prilikom formiranja koalicije suverenista za zajednički nastup na parlamentarnim izborima.

U ovoj kratkoj kampanji ćemo uspeti da, što terenskom kampanjom što na društvenim mrežama, nastavio je Stamatović, napravimo jednu dobru sinergiju između Zdrave Srbije, koja ima podršku u unutrašnjosti Srbije, i Dosta je bilo i Živim za Srbiju, koji imaju podršku u Beogradu i drugim gradovima. Nadam se da će to građani prepoznati i da će to biti razlog zašto će glasati za ovu koaliciju koja je nastupila iskreno prema svojoj državi, prema svojim građanima i međusobno.

Koalicija-suverenista-1024x683 Formirana koalicija suverenističkih stranaka (VIDEO)

Teško se sklapaju koalicije, teško se dele mandati, teško se raspoređuju procenti ali mi takvih problema nismo imali. Trudićemo se da zaštitimo svaki glas, jer koalicija suverenista sigurno ima mogućnost i ljude koji će moći da iskontrolišu birački proces.

Milan-Stamatovic-1-1024x681 Formirana koalicija suverenističkih stranaka (VIDEO)

Pozivamo sve građane Srbije da glasaju za koaliciju suverenista, jer imaju za koga da glasaju i mi nikada nećemo odustati od programa koji smo ponudili. Nadam se dobrim rezultatima, ulasku u parlament i tada ćemo moći malo ozbiljnije i detaljnije da se predstavimo srpskoj javnosti, zaključio je Stamatović.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *