Filmski dani u ivanjičkom domu kulture

Ivanjički dom kulture organizuje od 24. do 28. januara “Filmske dane” u okviru kojih će biti prikazana najnovija filmska ostvarenja: sinhronizovani dečiji film “Zvezdani psi”, kontraverzna drama “Benedetta” i domaći film “Nije loše biti čovek”.

IL-filmski-dani Filmski dani u ivanjičkom domu kulture

Zvezdani psi, sinhronizovani crtani film – 24. i 25. januar u 18 časova. Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu. Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.

Benedetta – 24. i 25. januar u 20 časova. Radnja filma je smeštena na početak 17. veka i pratimo devojčicu Benedetu Karlini koju roditelji u znak zahvalnosti Bogu smeštaju u ženski manastir u italijanskom gradu Peši. Radnja se pomera nekoliko godina i naša protagonistkinja (prelepa Viržini Efira) je sada devojka koja tvrdi da ima šokantne religiozne vizije, da Isus kroz nju šalje poruke i da joj se zbog jake vere stvaraju stigmate, rane koje su nanete Isusu kada je bio razapet. Druge monahinje su je poštovale zbog njene mističnosti, neznajući da je Benedeta bila upletena u lezbejsku aferu sa drugom monahinjom.

Nije lako biti čovek – 27. i 28. januar u 20 časova. Priča prati profesora klavira Milana (Vojin Ćetković) 5 godina nakon što je njegov kum, nekadašnja pop zvezda Ranko Beli (Gordan Kičić), nestao pod nerazjašnjenim okolnostima. Milan odlučuje da razreši misteriju i konačno sazna šta se dogodilo sa Belim. Ne nalazeći podršku i razumevanje porodice i okoline, Milan razvija prijateljski odnos sa psom lutalicom. Igraju: Vojin Ćetković, Branka Katić, Gordan Kičić, Lena Kovačević, Hristina Popović, Nenad Jezdić, Andrija Milošević, Srđan Žika Todorović, Andrija Kuzmanović, Boris Milivojević, Marko Gvero, Bojan Dimitrijevic, Mira Banjac, Milan Lane Gutović, Mićko Ljubičić, Jelena Mihajlović, Srđan Timarov, Nemanja Stamatović.

Ulaznice su u prodaji na biletarnici doma kulture po ceni od 300 dinara.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *