Veče poezije kroz muziku “Hod po strunama” u ivanjičkom Domu kulture

U utorak, 1. februara u 20.00 časova, u Plavoj sali doma kulture Ivanjica, održaće se veče poezije kroz muziku. Performans je sasatavljen od tri umetnika, muzičkog izvođača kompozitora Ninoslava Ademovića i dva glumca, Jelice Kovačević i Aleksandra Lazića.  Pesmame Tina Ujevića, Mike Antića,Alekse Šantića… vodiće vas kroz emociju i tanana beskrajna osećanja.

IL-dk-hod-po-strunama Veče poezije kroz muziku "Hod po strunama" u ivanjičkom Domu kulture

Zvuci koje prave žice na gitari i ostavljaju duborez duši u zavisnosti od toga koliko su jako pritisnute i od kakvog materijala načinjene, žice će proizvoditi različite tonove, otkucaje u nama. Predstava je posvećena uzvišenim osećanjima i kroz vremeplov i vraćanje pisanoj i muzičkoj formi u znaku i simbolu i sveobuhvatnoj ljubavi prema životu. Ova tri umetnika će se, pesmama kroz nežnu ljubavu  kabaretsku priču, muziku legendarnih izvođača Arsena Dedića, Olivera Dragojevića i drugih, predstaviti ivanjičkoj publici.

Dođite da zajedno uživamo u stihovima i pesmama velikana YU pisane reči koja će nas sve vratiti u nezaboravna vremena  lepih trenutaka. Cena ulaznice 500 dinara.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *