Godišnja skupština Društva pčelara Ivanjica – nagrade za najbolje (VIDEO)

Ivanjičko Društvo pčelara održalo je u Plavoj sali Doma kulture, redovnu godišnju skupštinu na kojoj su sagledani rezultati rada udruženja tokom godine.

Rad Društva ocenjen je kao veoma dobar a posebno je pohvaljena Izložba pčelinjih proizvoda koja je ove godine bila veoma uspešna. Međutim, aktivno učešće pčelara u radu udruženja uočeno je kao problem koji može imati negativnu konotaciju u narednom periodu ukoliko se svest ljudi ne podigne na viši nivo. Pčelari su se složili da je važno  da složno, zajednički nastupaju u cilju sopstevnih interesa jer pomoć lokalne samouprave i države lakše će ostvariti kroz udruženje.

U okviru godišnje skupštine uručene su i nagrade pčelarima. Najviše priznanje Saveza pčelarskih organizacija Srbije, diploma dr Jovan Živanović, otišla je u ruke Miodraga Randjića.

Zlatnu značku zaslužni pčelar dobili su Stanimir Radovanović i Mileta Jerotijević, pohvalnice Nevena Jeremić i Ratko Bošković a zahvalnice Mirko Milošević i Radenko Samardžić.

Brojnost pčela značajno doprinosi svim granama poljoprivrede, ali i čitavoj društvenoj zajednici. U tom smeru Društvo pčelara nastaviće svoj dalji rad stavljajući akcenat i na stalnu edukaciju članova.

IL-skupstina-pcelara-Ivanjica- Godišnja skupština Društva pčelara Ivanjica - nagrade za najbolje (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *