Mladi Ivanjičani pohrlili na obuku za IT sektor (VIDEO)

U Ivanjici vlada veliko interesovanje za projekat  „Uspostavljanje Centra za razvoj inovacija u zapošljavanju i tehnološkog preduzetnišva“.

Projekat podrazumeva IT i WEB kurseve na novoj profesionalnoj opremi Centra za inovacije koji bi narednih dana trebalo da bude svečano otvoren. Kursevi će biti realizovani u saradnji sa Akademijom Oxford, a predavanja će vršiti stručna lica, profesori ove Akademije.

Kancelarija za mlade opštine Ivanjica, koja je nosilac projekta, najavljuje da će u narednom period biti novih obuka iz IT sektora jer se pokazalo da je interesovanje mladih u Ivanjici za usavršavanje na ovom polju, ogromno.

Ministarstvo omladine i sporta RS raspisalo je konkurs u oblastima omladinskog sektora  za jedinice lokalne samouprave, opštini Ivanjica i lokalnoj Kancelariji za mlade odobren je projekat pod nazivom „Uspostavljanje Centra za razvoj inovacija u zapošljavanju i tehnološkog preduzetnišva“. Kursevi će biti besplatni a učesnici će po završetku dobiti sertifikat od strane licencirane Akademije da su sposobni za rad u oblasti kojom se bavi kurs.

IL-Inovacioni-centar-KZM-Ivanjica- Mladi Ivanjičani pohrlili na obuku za IT sektor (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *