Ivanjica sve zanimljivija turistička destinacija (VIDEO)

Priroda, čist vazduh, domaća hrana i kulturno istorijska bogatstva Srbije ove godine ponovo su u žiži interesovanja turista. Pošto je virus korone zatvorio granice, turisti su se opredelili za odmor na poznatim destinacijama u Srbiji među kojima je Ivanjica. Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije u ovoj varoši, Janko Grbić , kaže da su svi smeštajni kapaciteti tokom zimske sezone bili popunjeni a za predstojeće leto zacrtani su visoki ciljevi kada je reč o unapređenju turističke ponude Ivanjice.

Veća zainteresovanost turista otvorila je razmišljanje o novim lokalitetima koji bi mogli biti izuzetno zanimljivi, a jedan od njih su vodopadi Izubre , prirodno blago koje se nalazi na teritoriji ivanjičke opštine.IL-golija- Ivanjica sve zanimljivija turistička destinacija (VIDEO)

Veliki adut Ivanjice je planina Golija a njen razvoj Vlada Srbije proglasila je za projekat od strateškog značaja.

Besplatni vaučeri koje je obezbedila Vlada RS za subvencionisani odmor u u našoj zemlji takođe su uticali na popunjenost kapacitea, posebno na seoskom području ivanjičke opštine.IL-kameni-most- Ivanjica sve zanimljivija turistička destinacija (VIDEO)

Ivanjica je sve aktuelnija turistička destinacija za ljubitelje odmora u prirodi a na nadležnima je da prepoznaju potrebe posetilaca i obogate ponudu.

 

You may also like...

1 Response

  1. gojko kaže:

    nemojte da se zamajavate, koliko je naplaceno boravisne takse ako je sve bilo puno, postavicu pitanje i na skupstini,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *