Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova VEČITIH za pomoć našoj Tanji (VIDEO)

U saradnji sa opštinom Ivanjica, FK ’’Partizan’’ i FK ’’Crvena zvezda’’ portal InfoLIGA  pokreće humanitarnu akciju aukcijske prodaje dresova VEČITIH na sajtu  Limundo. Za dresove Lazara Markovića i Milana Borjana, sa autentičnim potpisima fudbalera, možete licitirati od 15. do 27. aprila  na Limundu nakon čega će najboljem ponuđaču InfoLIGA uručiti dres a sav prikupljen novac biće uplaćen za Tanjino lečenje.

Dvadesetsedmogodišnjoj Tanji Lišanin iz Ivaniice, neophodna je naša pomoć kako bi ponovo stala na noge. Ova devojka, za koju svi kažu da je medicinski fenomen, snagom volje pobedila je tešku bolest ali sada joj je potrebno 65 000 evra za nabavku električnog pomagala “C-brace ortoze” sa kojim bi moglča samostalno da hoda, bez bolova.IL-Aukcija-dresova-za-Tanju-Lisanin Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova VEČITIH za pomoć našoj Tanji (VIDEO)

To je uređaj koji se stavlja na nogu, a u sebi ima mikroprocesor koji reguliše nivo podrške pri hodanju, uređaj koji omogućava slobodu kretanja i funkcionisanje bez dodatnih pomagala.Njega može nabavitii samo u Nemačkoj i košta 65.000 evra.IL-Tanja-Lisanin- Humanitarna aukcijska prodaja potpisanih dresova VEČITIH za pomoć našoj Tanji (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *