Nema boljih! Reli momci iz Ivanjice opet zlatni (VIDEO)

Ovog vikenda bilo je uzbuljivo na obroncima Avale, gde su svoje umeće pokazali reli vozači iz Srbije i regiona, a prvo mesto u najzahtevnijoj kategoriji osvojili su Miloš Racić i Milorad Aleksić iz Ivanjice.

16. Beogradski reli okupio je brojne ljubitelje off-road vožnje,  a u nadmetanju u različitim kategorijama učestovovalo je čak četiri vozila iz Ivanjice.IL-Milorad-Aleksic Nema boljih! Reli momci iz Ivanjice opet zlatni (VIDEO)

Miloš Racić i Milorad Aleksić se sa džipijada širom zemlje već sedam godina vraćaju kao pobednici, a kako kažu najbitnija je sloga u ekipi.IL-Reli-Beograd- Nema boljih! Reli momci iz Ivanjice opet zlatni (VIDEO)

I ovu trku obeležila je zahtevna staza, mnogo adrenalina, prevrtanja, ali i blata.

Njihovo terensko vozilo delo je ruku Miloša Racića, i sa njim se takmiče u hard kategoriji.IL-Reli-Beograd-1 Nema boljih! Reli momci iz Ivanjice opet zlatni (VIDEO)

S obzirom na to da oni nisu jedini zaljubljenici u ovaj sport u Ivanjci, u planu je da otvore klub „Gorštak“ koji bi ih sve okupio.  Obronci Golije predstavljaju veliki potencijal za organizovanje ovakve vrste manifestacije i u Ivanjici, čime bi se okupio veliki broj reli vozača i gostiju.IL-Reli-Beograd-2 Nema boljih! Reli momci iz Ivanjice opet zlatni (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *